Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Smailo HD, noua gama Arobs de sisteme de navigatie

22 Decembrie 2009AROBS Transilvania Software, cunoscut dezvoltator de solutii software si distribuitor de sisteme de navigatie, anunta lansarea Smailo HD, noua gama de sisteme de navigatie cu un design revolutionar si tehnologie de ultima ora.


Noua gama Smailo HD garanteaza o experienta relaxanta si unica in timpul navigatiei, datorita calitatii excepţionale a imaginii şi a sunetului, precum si a functiilor tehnologice avansate. Gama este disponibila in 3 variante: Smailo HD 5.0, Smailo HD 4.3 si Smailo HD 3.5, in functie de dimensiunea display-ului.


Ecranul plat ofera o calitate excelenta a imaginii, permitand vizualizarea in detaliu a fiecarei manevre de pe traseu, vizionarea de fotografii si secvente video, fie ca va aflati blocat in trafic sau intr-o pauza in parcare, transformand navigarea intr-o experienta relaxanta. Receptia semnalului GPS se face in cateva secunde datorita receptorului MediaTek foarte performant.Utilizatorii Smailo HD vor experimenta navigatia de cea mai buna calitate si datorita hartilor detaliate si actualizate la zi, care vin preinstalate pe dispozitive. Sunt disponibile 2 variante de harta: harta Full Europa (actualizare septembrie 2009), acoperind o retea de drumuri de peste 10 milioane de kilometri si peste 2 milioane de Puncte de Interes, si harta Romaniei(actualizare noiembrie 2009) cu o acoperire de peste 140.000 de kilometri si 55.000 de puncte de interes.


In plus, pe site-ul www.smailo.ro vor fi puse la dispozitia utilizatorilor actualizari gratuite ale hartilor, baze de date cu pozitiile camerelor radar fixe si Puncte de Interes suplimentare.


Smailo HD 5.0, varianta Premium a noii game, permite conectarea la Internet prin intermediul telefonului mobil datorita tehnologiei Bluetooth cu DUN. Acesta mai dispune si de Transmitator FM care transfera comenzile vocale, MP3-urile si audio book-urile in sistemul stereo al masinii.


“Am creat gama Smailo HD pentru a oferi conducatorilor auto toate functiile pe care le asteapta intr-un singur sistem de navigatie. Rezultatul consta in 3 PND-uri care te ajuta sa calatoresti din punctul A in punctul B sigur, eficient si cu stil. Designul elegant va impresiona cu siguranta prin finisajul “piano black” cu colturi rotunjite al carcasei care aminteste de un faimos telefon inteligent”, a declarat dl. Voicu Oprean, Director General al AROBS Transilvania Sofware.


Sistemul este disponibil, in toata tara, in retelele Altex, Domo, MediaGalaxy, Flanco, Cora, Auchan, pe www.gps-auto.ro - magazinul online AROBS, precum si in principalele magazine online din Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite