Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

ASF dezvolta o solutie pentru gestionarea executarilor silite

05 Ianuarie 2010



Pe fondul crizei economice, numarul dosarelor de executare silita deschise in cazul creditelor neperformante a crescut ingrijorator la peste 500.000. Mai mult, prabuşirea pietei imobiliare a facut ca executorii bancari sa-si recupereze cu mare dificultate imprumuturile acordate persoanelor fizice si companiilor. Pe de alta parte, primariile din toata tara au pe rol sute de mii de dosare executionale pentru neplata amenzilor si impozitelor, atat din partea persoanelor fizice cat si a societatilor comerciale.
In acest context, compania Advantage Software Factory (ASF), specializată pe aplicatii de colectare debite restante si CRM lanseaza un software dedicat gestionarii volumelor mari de dosare si automatizarii proceselor de executare silita. Aplicatia permite alocarea automata a dosarelor pe executori, identificarea, evaluarea si valorificarea garantiilor si contine un modul de administrare a propririlor pe salariu si conturi bancare. Soft-ul genereaza automat scrisori, adrese, notificari trimise clientului si diverselor institutii implicate in fluxul executarii si pastreaza istoricul actiunilor efectuate.
Utilizatorii vor avea la dispozitie o evidenta a anunturilor in publicatii cu privire la licitatii si vor beneficia de o serie intreaga de rapoarte privind cazurile dupa status, sumele recuperate grupate pe stadii executare si situatii lunare comparative de performanta pe sume recuperate.
„Chiar daca faciliteaza o activitate de nedorit, este totusi un produs care poate minimiza eforturile a peste 500 de executori bancari, la care se adauga mii din administratia publica. Deja 3 banci din Romania s-au aratat interesate sa achizioneze aceasta aplicatie”, a declarat Marian Ştirbescu, Sales&Marketing Manager ASF.
Aplicatia pentru gestionarea executarilor silite va fi comercializata atat ca produs individual, cat si ca modul atasat aplicatiei de colectare debite Capone, software ce genereaza peste jumatate din cifra de afaceri a companiei Advantage Software Factory. Capone deţine o poziţie de leader pe piata bancara, cu peste 50% dintre implementările de sisteme de colectare in banci.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite