Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Capone Banking – Forced Execution, O nouă aplicaţie software ce facilitează gestionarea executărilor silite

12 Ianuarie 2010



Pe fondul crizei economice, numărul dosarelor de executare silită deschise în cazul creditelor neperformante a crescut îngrijorător la peste 500.000. Mai mult, prăbuşirea pieţei imobiliare a făcut ca executorii bancari să-şi recupereze cu mare dificultate împrumuturile acordate persoanelor fizice şi companiilor. Pe de altă parte, şi primăriile din toată ţara au pe rol sute de mii de dosare execuţionale pentru neplata amenzilor şi impozitelor, atât din partea persoanelor fizice, cât şi a societăţilor comerciale.
În acest context, compania Advantage Software Factory (ASF), specializată pe aplicaţii de colectare debite restante şi CRM, lansează un software dedicat gestionării volumelor mari de dosare şi automatizării proceselor de executare silită.




Marian Ştirbescu - Sales & Marketing Manager- Advantage Software Factory


Concret

Aplicaţia gestionează informaţiile despre client (persoane fizice şi persoane juridice) şi despre produsul de creditare, permite alocarea automată a dosarelor pe executori, identificarea, evaluarea şi valorificarea garanţiilor, evidenţa instrumentelor de debit şi a contractelor de cesiune creanţe şi conţine un modul de administrare a popririlor pe salariu şi conturi bancare.


Soft-ul generează automat scrisori de încuviinţare, adrese, notificări trimise clientului şi diverselor instituţii implicate în fluxul executării silite, permite ataşarea de documente relevante şi păstreaza istoricul acţiunilor efectuate.


Utilizatorii vor avea la dispoziţie o evidenţă a anunţurilor în publicaţii cu privire la licitaţii şi vor beneficia de o serie întreagă de rapoarte privind cazurile după status, sumele recuperate grupate pe stadii de executare şi situaţii lunare comparative de performanţă pe sume recuperate.

Beneficii pentru executori

Beneficiile aduse de această aplicaţie sunt multiple şi putem enumera:


1. Usurinţa în utilizare – interfaţa simplă şi aerisită
2. Capacitatea de a gestiona volume mari şi de a automatiza paşii importanţi, pentru că utilizează infrastructura de workflow, managementul cozilor, etichetarea şi generarea de documente din Capone
3. Trasabilitate asupra procesului de executare silită şi posibilitatea de auditare a acestuia
4. Economie de timp pentru executori
5. Creşterea numărului de dosare ce pot fi gestionate de acelaşi număr de oameni.


Advantage Software Factory (ASF) se străduieşte în permanenţă să dezvolte soluţia existentă cu funcţionalităţi noi adaptate cerinţelor pieţei.


„Chiar dacă facilitează o activitate de nedorit, este totuşi un produs care poate minimiza eforturile a peste 500 de executori, la care se adaugă mii din administraţia publică. Deja 3 bănci din România s-au arătat interesate să achiziţioneze această aplicaţie”, a declarat Marian Ştirbescu, Sales & Marketing Manager – Advantage Software Factory.


1 produs, 2 variante disponibile

Aplicaţia pentru gestionarea executărilor silite va fi comercializată atât ca produs individual, cât şi ca modul ataşat aplicaţiei de colectare debite Capone, software ce generează peste jumătate din cifra de afaceri a companiei Advantage Software Factory.
Capone deţine o poziţie de leader pe piaţa bancară, cu peste 50% dintre implementările de sisteme de colectare debite în bănci.

Despre Advantage Software Factory

ASF este o firmă românească înfiinţată în 2001 şi a dezvoltat până în prezent 4 linii de afaceri: sistemul de colectare Capone, suita de aplicaţii AnytimeCRM, software-ul de raportare NextReports şi dezvoltarea de soluţii la cererea clientului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite