Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

CA ocupa locul 12 mondial intre furnizorii sectorului financiar

12 Ianuarie 2010CA, prin partenerul sau strategic SolvIT Networks, a anuntat ca ocupa locul 12 in clasamentul mondial al furnizorilor de tehnologie si servicii pentru sectorul financiar in cadrul FinTech 100, publicat de catre American Banker, Banking Technology News si IDC Financial Insights.


“Este o onoare sa primim din nou recunoasterea din partea American Banker si FinTech 100,” a spus Shaena Heintz, Director Mondial al Serviciilor Financiare CA.“ Solutiile CA si-au dovedit importanta critica pentru serviciile financiare din cadrul organizatiilor IT, pe masura ce s-au confruntat cu cele 4 mari provocari ale realitatii post criza financiara, si anume reducerea cheltuielilor, fuziunile si achizitiile, managementul riscului si crearea de clientela noua cat si fidelizarea celei deja existente. Obtinerea unei clasari atat de bune, intr-o perioada de criza mondiala a industriei de servicii financiare, este o adevarata realizare pentru CA.“


CA ajuta organizatiile serviciilor financiare sa administreze, sa optimizeze si sa transforme IT-ul, ajutand astfel la cresterea competitivitatii, inovatie si dezvoltare. Solutiile CA’s Enterprise IT Management ajuta desemenea clientii sa administreze si sa securizeze operatiunile IT intr-un mod mult mai eficient.


Pentru mai multe informatii despre clasamentul FinTech, puteti vizita: http://www.idc-fi.com/services/fintech100.jsp.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite