Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Canon lansează noile modele PowerShot

15 Ianuarie 2010



Canon lansează modelele PowerShot A3100 IS şi PowerShot A3000 IS, două noi camere foto digitale compacte, foarte uşor de utilizat.
Echipate cu lentile Canon şi un modul de procesare DIGIC III, PowerShot A3100 IS şi PowerShot A3000 IS beneficiază de o carcasă subţire, greutate redusă şi un design exterior atractiv. PowerShot A3100 IS este disponibil pe albastru, roşu şi argintiu, în timp ce PowerShot A3000 IS este disponibil pe argintiu cu inserţii de negru. Noile modele vor succeda actualului PowerShot A1100 IS, marcând un pas înainte pentru linia seriei PowerShot A.



PowerShot A3100 IS dispune de un senzor de imagine ce oferă o rezoluţie de 12.1 Mp, în timp ce modelul PowerShot A3000 IS pune la dispoziţie o rezoluţie de 10.0 Mp. Echipate cu un procesor DIGIC III, un zoom optic 4x şi stabilizator de imagine integrat, ambele modele oferă imagini bogate în detalii şi lipsite de efectele de blur.
Modul Smart Auto, împreună cu tehnologia Scene Detection identifică până la 18 scene diferite şi aplică în mod automat setările optime necesare obţinerii unei capturi perfecte.



Smart Auto include şi tehnologia i-Contrast, ce analizează imaginea pentru a oferi expunerea optimă, adăugând luminozitate şi detalii zonelor întunecate fără a le supraexpune pe cele luminate corect.
Pentru prima oară la un model PowerShot din seria A, noile modele integrează o baterie Lithium-ion. Ambele camere foto sunt compatibile cu mediile de stocare SDHC şi SDXC, oferind o memorie de până la 2TB (doar pentru SDXC).





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite