Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Crescendo obtine certificarea SMSI

20 Ianuarie 2010



CRESCENDO, casa de solutii IT&C, anunta obtinerea, la sfarsitul lunii decembrie, a certificarii Sistemului de Management al Securitatii Informatiei, in conformitate cu cerintele standardului de referinta SR ISO/CEI 27001:2006. Prin implementarea si mentinerea acestui sistem, clientii si partenerii de afaceri CRESCENDO dispun de o garantie suplimentara - oferita de o terta parte independenta - ca informatiile cu care opereaza compania sunt protejate impotriva pierderii, distrugerii, accesului neautorizat si a altor riscuri specifice.
Expunerea informatiilor sensibile catre terte parti si amenintarea ca acele date nu vor fi protejate corespunzator sunt riscuri semnalate ca fiind iminente si critice in activitatea de outsourcing, studiile de specialitate catalogand externalizarea totala sau partiala a sistemului IT&C ca fiind una dintre principalele ingrijorari ale clientilor. CRESCENDO vine astfel in sprijinul clientilor sai cu o oferta completa de solutii de outsourcing.
„Certificarile si rezultatele obtinute confirma angajamentul luat de casa de solutii CRESCENDO in directia dezvoltarii si diversificarii portofoliului de servicii de outsourcing. Definit impreuna cu consultanti externi, Sistemul de Management al Securitatii Informatiei a fost conceput in asa fel incat sa asigure selectarea - adecvata si proportionala cu riscurile si potentialele efecte ale acestora - a masurilor de securitate care sa protejeze resursele informationale”, afirma Marius Tulea, General Manager Crescendo
Certificarea a fost acordata de catre Organismul de Certificare SIMTEX. Odata cu obtinerea noii certificari, CRESCENDO dispune de un Sistem Certificat de Management Integrat, compania obtinand in ultimele luni ale anului trecut inca doua certificari importante: Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, conform standardului SR OHSAS 18001:2008, respectiv Sistemul de Management de Mediu, conform standardului SR EN ISO 14001:2005.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite