Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

OTP micşorează dobânzile la creditele în RON

20 Ianuarie 2010



OTP Bank România a anunţat micşorarea dobânzilor la creditele în RON. Noile rate de dobândă au intrat în vigoare începând cu data de 15 ianuarie 2010.
Printre creditele care au cunoscut scăderi ale dobânzilor se numără creditul de nevoi personale cu ipotecă şi creditul ipotecar de achiziţii. Astfel, rata de dobândă anuală la creditele de nevoi personale cu ipotecă – una dintre cele mai bune de pe piaţă – a scăzut la 12.86%, în cazul creditului cu comision lunar, respectiv la 15.86%, în cazul celui fără comision lunar. Dobânda la creditul ipotecar de achiziţii cu comision lunar a scăzut la 11.86%, respectiv la 15.36%, în cazul celui fără comision lunar.
„Decizia de micşorare a dobânzilor la creditele în RON este un fenomen firesc, preconizat încă din 2009. Relaxarea politicii monetare de către BNR va juca în continuare un rol considerabil pentru încurajarea acestei tendinţe de scădere a ratelor de dobândă”, a declarat Adrian Chichiţă, Director Adjunct Retail, OTP Bank România.
Alte credite care au cunoscut micşorări ale ratelor anuale de dobândă sunt creditul ipotecar pentru construcţii, creditul auto şi creditul de nevoi personale.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite