Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Concurs

10 Februarie 2005



S-a deschis sesiunea de acceptare de candidaturi pentru programul Intergraph 2005 Geospatial Achievement and Cartographic Excellence Awards.


Comunitatea Utilizatorilor de Tehnologie Intergraph (IGUC) si Intergraph Mapping and Geospatial Solutions au anuntat ca incepand cu 31 ianuarie 2005, sunt acceptate propunerile pentru premiere in programul Geospatial Achievement and Cartographic Excellence Awards. Competitia, conceputa sa recunoasca si sa promoveze performantele exceptionale realizate cu utilizarea tehnologiei geospatiale, va evidentia implementari inovative si de inalta tehnologie de pe tot cuprinsul lumii.


Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 15 martie 2005. Castigatorii vor fi anuntati pana la 1 aprilie 2005 si vor primi o inregistrare gratuita la GeoSpatial World 2005 care va avea loc intre 26-28 aprilie 2005, in San Francisco, California. Se va acorda cate un premiu pentru fiecare din urmatoarele categorii:

  • Solutii guvernamentale
  • Solutii militare si pentru serviciile de informatii
  • Solutii de imagistica a pamantului
  • Solutii pentru industria de transporturi
  • Solutii pentru industria de utilitati si telecomunicatii
  • Dezvoltare de aplicatii
  • Cercetare academica si educatie


    Pentru fiecare categorie exista si subcategorii: harti imprimate pe plotter, harti tiparite si prezentari web.


    Alaturi de recunoasterea profesionala castigatorul primului loc din fiecare categorie va primi suma de 1000 USD. Toate lucrarile participante vor fi expuse si evaluate la GeoSpatial World 2005, iar anuntarea castigatorilor si inmanarea premiilor vor avea loc pe 27 aprilie in cadrul unei ceremonii speciale. Cei interesati sunt invitati sa isi depuna lucrarile la una sau mai multe categorii pana la 31 martie 2005.


    Pentru informatii suplimentare despre concurs click aici



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite