Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Rentabilitate crescuta pentru imprimantele HP dotate cu cartuşe originale

29 Ianuarie 2010



Hewlett-Packard România împreună cu partenerii săi a lansat campania “Alege inteligent! Alege originalul!”, prin care şi-a propus sǎ educe consumatorii asupra importanţei folosiri cartuşelor originale HP.


Cercetătorii Innovationstechnik, organizaţie specializata in testarea calitǎţii produselor, au arătat cǎ atunci când utilizezi un cartuş nou original la imprimanta HP, şansele ca acesta sǎ se defecteze sunt aproape nule. Cu orice alt cartuş reumplut sau compatibil rişti ca acesta să se strice imediat dupa instalare, statistic într-unul din cinci cazuri.


Preţul redus al consumabilelor compatibile nu garanteazǎ calitatea doritǎ, nici mǎcar funcţionarea. HP sfătuieşte să nu folosim cartuşe compatibile sau reutilizate care pot strica imprimanta. Alegand mărci compatibile ieftine, preţul platit pe termen lung va fi mult mai mare.


Reprezentantii diviziei HP Imaging and Printing au subliniat ca un cartus original asigura aceasi calitate a imprimarii de la prima pana la ultima foaie, in timp ce in cazul cartuselor compatibile, se observa o diminuare evidenta sau chiar totala a lizibilitatii, pe masura ce durata de viata a consumabilului scade.


Cartus original = 34% mai multe pagini


Mai mult, testele comparative au arătat că imprimantele HP dotate cu cartuşe originale HP cu jet de cerneală îţi permit să tipăreşti cu 34% mai multe pagini, economisindu-ţi banii, timpul şi energia.


Avem datoria de a informa utilizatorii atât asupra avantajelor utilizǎrii consumabilelor originale HP, cât şi asupra riscurilor folosirii consumabilelor reumplute şi compatibile” a afirmat Andrei Draghicescu, reprezentant HP România.


Folosind o comparatie sugestiva, o imprimanta HP, dotata cu un cartus achizitionat de la buticul din spatele bloculu,i va functiona ca o masina de lux care a fost alimentata cu motorina de slaba calitate: desi pe bord va avea o viteza maxima de peste 200 km/h, din cauza combustibilului indoielnic nu va putea depasi 120 km/h, performantele fiindu-i drastic limitate.


De asemenea, calitatea si durata de viata a fotografiilor depind de hartia pe care sunt imprimate. Spre exemplificare, pe hartie originala HP o fotografie va avea claritate superioara la nivel de detalii si o durata de viata de peste 100 de ani, respectiv 5 ani daca ar fi tinuta non-stop sub razele soarelui. Costul unei fotografii pe hartie originala HP depaseste cu putin 3 lei.


Premii pentru utilizatorii activi



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite