Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AVITECH – singura finalista din Romania la InAVation Awards 2010

01 Februarie 2010



AVITECH a realizat singurul proiect care reprezinta Romania in finala concursului international InAVation Awards 2010. Proiectul finalist a constat in configurarea si implementarea celui mai mare dispecerat din Romania si Europa de Est.

In concurs au fost inscrise 123 de proiecte grupate in 9 categorii. Proiectul AVITECH face parte din categoria Comanda si Control. Din cele 123 proiecte inscrise, doar 36 au fost selectate pentru etapa finala, cate 4 in fiecare categorie. Chris Fitszimmons, editor InAVate si membru al juriului, a felicitat finalistii mentionand: “Standardul intrarii in concurs a fost foarte ridicat, fapt ce a facut foarte dificila selectia finalistilor. Juriul va avea o sarcina si mai grea, aceea de a desemna un singur castigator pentru fiecare categorie”.


Castigatorii vor fi desemnati de un juriu de specialitate si vor fi anuntati pe 3 februarie 2010, in cadrul ISE (Integrated Systems Europe). La eveniment sunt asteptati peste 1000 de profesionisti din domeniul AV. “Noaptea promite sa fie o buna oportunitate de socializare si o modalitate de a va relaxa dupa o zi obositoare in cadrul targului”, a declarat Dan Jago, publisher InAVate.


Concursul InAVation Awards se afla la cea de-a patra editie si este organizat de prestigioasa revista InAVate, liderul publicatiilor online de integrare si tehnologie Pro AV din regiunea EMEA. Pentru a vedea lista proiectelor finaliste, puteti accesa link-ul
http://www.inavationawardsonthenet.net/projectvoting.aspx


Detalii proiect:
Proiectul AVITECH este operational in sediul Ericsson Telecommunications Romania din luna august 2009. Noul sistem permite vizualizarea optima a tuturor aplicatiilor din retea, 24/7, la o calitate foarte buna a informatiilor. Este compus dintr-un videowall cu 56 cuburi cu retroproiectie, fiecare avand diagonala de 50'', si doua controlere performante pentru redarea si manipularea imaginilor. Arhitectura sistemului are la baza trei structuri de cuburi (doua laterale formate din 12x2 cuburi si una centrala cu 4x2 cuburi), separate prin cate 2x2 LCD-uri Sony. Atat cuburile cat si controlerele poarta semnatura producatorului canadian Christie Digital.



Tags: Ericsson, Avitech

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite