Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Panasonic inaugureaza primul centru Blu-ray 3D

03 Februarie 2010



Dupa ce la recentul Targ de Aparatura Electronica din Las Vegas a anuntat o gama larga de produse Full HD 3D TV, de la ecranele 3D VIERA pana la camere video profesionale Full HD 3D, Panasonic inaugureaza acum Centrul de Authoring Avansat, complet operational, gazduit de unitatea de cercetare si dezvoltare a companiei, Laboratorul Panasonic Hollywood. Centrul de Authoring Avansat a fost recent upgradat si echipat cu ultimele inovatii 3D, bazate pe standardele create de Asociatia Blu-ray Disc. Centrul le ofera acum studiourilor si producatorilor de film procesare de imagine Blu-ray 3D™, programare interactiva, precum si servicii de certificare de authoring si disc, care pot aduce discurile Blu-ray 3D™ pe piata chiar din primavara anului 2010.


Cu mult înainte ca specificatiile Blu-ray 3D™ sa fie finalizate împreuna cu Asociatia Blu-ray Disc, Laboratorul Panasonic Hollywood a colaborat cu studiourile si cu creatorii din cetatea filmului pentru a testa criptarea Blu-ray 3D™ precum si softurile pentru meniu si subtitrari.
Acest tip de cercetare si colaborare în fazele incipiente fac din Centrul de Authoring Advansat cea mai potrivita sursa de expertiza pentru companiile care au nevoie de îndrumare si consultanta în fazele initiale de pregatire ale unui titlu Blu-ray 3D™.


“Data fiind vasta experienta a Laboratorului Panasonic Hollywood în procesarea imaginii HD, suntem siguri ca ne aflam în fruntea industriei cu tehnologia de comprimare a imaginii 3D MPEG-4 MVC (Multiview Video Coding)”, a spus Jeannine Patton, Vicepresedinte si Manager General al Centrului de Authoring Avansat. “Acest laborator, amplasat în capitala mondiala a entertainmentului, este mândru sa poata oferi lumii filmului primul centru complet, care realizeaza de la A la Z criptarea si authoringul în sistem Blu-ray 3D™.
Blu-ray 3D™ este o zona noua si fascinanta pentru industria home entertainment, iar cercetarea incipienta si colaborarea noastra au fost extrem de utile în a stabili ce anume reprezinta cea mai provocatoare experienta si cea mai buna performanta atunci când lucrezi pentru Blu-ray 3D™.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite