Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

TotalSoft isi pastreaza exclusivitatea in distributia Primavera

03 Februarie 2010TotalSoft va ramane distribuitor exclusiv pentru Primavera in Romania si Ungaria chiar si dupa achizitia companiei omonime de catre Oracle in decembrie 2008. Deşi politica de vânzare a produselor Oracle se bazează pe o reţea globală de parteneri de afaceri (Oracle PartnerNetwork) ce cuprinde 15.000 de companii care oferă soluţii bazate pe tehnologie Oracle, în cazul României şi Ungariei producătorul mondial a hotărât să rămâna la un singur partener – compania TotalSoft. Decizia s-a bazat pe competenţele deosebite în domeniul project managementului precum şi pe experienţa de peste 15 ani a TotalSoft în vânzarea sistemului Primavera şi a serviciilor adiacente (implementare, consultanţă, scolarizare şi suport tehnic).


TotalSoft, parte a Grupului Global Finance, companie de investiţii private, lider în Europa de Sud-Est, are un portofoliul de peste 600 de implementări Primavera şi peste 5000 de project manageri scolarizaţi şi atestaţi internaţional în centrele sale de training.


“Cea mai mare realizare obţinută de TotalSoft prin promovarea soluţiei Primavera a fost conştientizarea importanţei managementului de proiect şi schimarea procedurilor de lucru cu proiectele în România. A fost o muncă susţinută, timp de un deceniu şi jumatate, care ne-a adus o cotă de piaţă de 90% şi statutul de formator şi principal promotor al profesiei de Project Management în România. Decizia Oracle-Primavera GBU garantează continuarea poveştii de succes scrisă de TotalSoft. ” declară Bogdanel Budeanu, Director Divizie Primavera – Oracle în cadrul TotalSoft.


Ultimele luni au fost bogate în certificări pentru TotalSoft - Divizia Primavera, compania obţinând din partea Oracle certificarea “First Level Technical Support Provider” pentru România şi Ungaria. De asemenea, doi membrii ai echipei TotalSoft au devenit traineri autorizaţi de Ministerul Muncii pentru formarea de project manageri în România. Ţinând cont de gradul în care criza economică a afectat segmentele de activitate care au nevoie stringentă de sisteme de project management (construcţii, administraţie publică sau regii autonome/companii naţionale) anul 2010 reprezintă pentru divizia Primavera - Oracle a TotalSoft o provocare. Creşterea de 30% a cifrei de afaceri pe segmentul de management de proiect şi continuarea performanţelor în implementarea sistemului Primavera sunt preocupări strategice pentru aceasta.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite