Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Star Capture

10 Februarie 2005



StarCapture este un sistem de captura a informatiilor permitand executarea de operatii specifice in functie de scopul conversiei si de natura documentelor. In general, un sistem de conversie a documentelor presupune parcurgerea urmatoarelor etape in procesul de captura:

  • scanarea sau importul documentelor
  • prelucrarea imaginilor obtinute
  • asocierea de metadescriptori (valori pentru atributele documentelor)
  • corectia, validarea si verificarea metadescriptorilor
  • exportul informatiei astfel colectate (de exemplu catre sisteme ERP sau sisteme de arhivare)


    In timpul procesarii imaginilor, StarCapture poate ruta documentele catre modulele ce permit asocierea de informatii imaginilor. Aceste informatii pot fi complet configurate in functie de specificul fiecarui flux de captura, StarCapture permitand scheme extrem de flexibile de clasificare a documentelor (ex. documente financiare, reglementari, documentatie de proiect). Informatiile pot fi asociate manual sau automat prin realizarea de OCR (recunoastere a caracterelor tiparite), ICR (recunoastere inteligenta a caracterelor scrise de mana) si OMR (recunoasterea semnelor – ex coduri de bare, casute marcate). Sistemul permite imbinarea facila a celor doua metode de completare a informatiilor (manuala si automata) astfel incat procesul de captura sa se desfasoare natural si facil.


    StarCapture poate fi folosit intr-o multitudine de scenarii printre care si acolo unde este nevoie de captura zilnica sau ocazionala a documentelor curente. De exemplu, poate fi folosit in cadrul unei organizatii sau al unui departament pentru a scana toate documentele sosite din exterior si apoi a le distribui electronic catre un sistem integrat.


    Captura documentelor curente este de regula realizata de beneficiarii solutiilor StarCapture fie ca punct de intrare in sisteme de prelucrare a informatiilor fie ca punct final al prelucrarii documentelor pentru a marca transformarea acestora in inregistrari oficiale ce trebuie pastrate ca atare cu valoare de original.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite