Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Promotie pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

08 Februarie 2010Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala pentru utilizatorii Cartelei Vodafone. Incepand de astazi, clientii Cartelei Vodafone care si-au creat un grup de pana la 4 prieteni au la dispozitie un nou serviciu, SMS Chat, prin care pot trimite mesaje in grup, mai usor si mai rapid. Astfel, orice client „combinat la Cartela Vodafone” poate trimite un SMS la numarul 234, iar mesajul va ajunge instant la toti prietenii din grupul sau. Avantajul serviciului SMS Chat este ca utilizatorul Vodafone plateste tariful unui singur SMS, indiferent de numarul de prieteni din grup.
Noua promotie aduce utilizatorilor prepaid o oferta speciala de Valentine’s Day, prin care acestia pot beneficia de 1.000 de minute cu un numar favorit Vodafone, la reincarcarea Cartelei cu minim 5 Euro. Oferta este disponibila incepand de astazi, pana pe 21 februarie 2010, iar pentru a beneficia de aceasta, clientii Cartelei Vodafone trebuie sa se inscrie prin SMS gratuit la 567 inainte de reincarcare.


In plus, clientii existenti sau noii utilizatori ai Cartelei Vodafone pot sa ofere prietenilor cadouri surpriza prin apel gratuit la *147#:
- 100 de minute in retea, pentru 1,5 Euro / luna;
- 30 de SMS-uri nationale, pentru 1 Euro / luna;
- 20 de minute nationale, pentru 2 Euro / luna.
Clientii Cartelei Vodafone beneficiaza in continuare de extraoptiunea promotionala cu 700 de minute in retea, 700 de SMS-uri in retea si 70 de minute nationale sau internationale, pentru 5 Euro credit / luna, pe care o pot activa prin apel gratuit la *147#.
Noua oferta promotionala prepaid se lanseaza impreuna cu platforma online www.mareaieseala.ro, prin care utilizatorii Cartelei Vodafone pot castiga 10 petreceri sponsorizate de Vodafone. Pentru a intra in concurs, clientii trebuie sa incarce poze sau filmulete pe site-ul campaniei. Castigatorii concursului vor fi utilizatorii care reusesc sa obtina cele mai multe voturi pentru pozele si filmuletele postate.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite