Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cifra de afaceri in crestere pentru Romsys

08 Februarie 2010



Compania Romsys a anuntat ca a realizat în 2009 o cifră de afaceri de 101.535.183 lei, în creştere cu 18% faţă de anul precedent. Rezultatele financiare bune au fost susţinute de creşterea relativ egală a celor patru divizii, SAP, Networking, Self Service Solutions şi Customer Services, iar pentru Business Solutions creşterea substanţială a dus la o poziţionare bună în zona de software.
Romsys are o prezenţă puternică în piaţa financiar-bancară şi asigurări, unde au fost crescute competenţele pe soluţii de nişă, specifice domeniului, soluţii dezvoltate deja sau în curs de implementare, acest segment însumând o creştere de peste 50% faţă de 2008.
„Romsys a avut un an foarte bun, dacă ţinem cont de contextul economic provocator al anului 2009, o dovadă că strategia noastră functionează. Suntem bine poziţionaţi pentru a continua creşterea şi în 2010, avem proiecte importante în derulare şi parteneriate puternice cu furnizorii. Combinaţia de soluţii tehnologice de top şi expertiza dobândită local sau internaţional reprezintă atuurile noastre pentru a ne consolida poziţia pe piaţa românească”, a declarat Horaţiu Berdilă, CEO Romsys.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite