Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

APC a lansat noua versiune InfraStruxure Management Software

09 Februarie 2010APC a anuntat lansarea de componente noi si versiuni imbunatatite ale suitei InfraStruxure Management Software, care permite identificarea de oportunitati de optimizare a consumului, cum ar fi dimensionarea corecta a echipamentelor infrastructurii fizice din cadrul centrelor de date, ceea ce permite economi de pana la 38% din costurile cu energia electrica.


Suita APC InfraStruxure Management Software ajuta companiile sa-si imbunatateasca eficienta consumului de energie si sa-si optimizeze costurile operationale, oferind suport in planificarea, prognoza si bugetarea pe termen scurt si lung. Cu ajutorul noului pachet software, managerii centrelor de date si directorii IT pot avea o viziune de ansamblu asupra calitatii infrastructurii fizice a centrului de date, a modului de utilizare a energiei de la un capat la celalalt, precum si asupra diverselor costuri conexe. Produsul are aplicabilitate neutra din punct de vedere al vendorului de echipamente si ofera o larga integrabilitate cu sistemele informatice critice, inclusiv cu Schneider Electric PowerLogic ION-Enterprise pentru managementul energetic, cu aplicatiile BMS si ERP, facilitand monitorizarea, controlul si solutionarea eventualelor probleme in cadrul unei interfete prietenoase.


Pe langa monitorizarea si controlul traditional ale retelei electrice, climatizarii, securitatii si ale starii incintelor, noua suita APC ofera informatii necesare functionarii ca afacere a centrelor de date, cum ar fi simularea predictiva si capacitatea blocata, vechimea si starea de functionare a echipamentelor si istoricul eficientei energetice a centrului de date (PUE - Power Usage Effectiveness). Aplicatia permite reducerea numarului de autentificari, simplifica training-ul pentru operatiunile curente si ofera o experienta vizuala noua in ceea ce priveste activitatile centrului de date, permitand moduri predefinite sau personalizate de vizualizare a schemei centrului, rapoarte de trend, imagini ale echipamentelor fizice si analize in detaliu ale locatiilor.


Noul pachet software include modulele InfraStruxure Energy Efficiency, InfraStruxure Operations, InfraStruxure Central 6.0, InfraStruxure Capacity 6.0 si InfraStruxure Mobile 6.0. si se integreaza si comunica cu BMS-ul cladirii, cu ERP-ul organizatiei si cu sistemul de administrare a retelei, prin standarde deschise. De asemenea, portofoliul software include un pachet SDK (Software Developers Kit), care ajuta la integrarea, dupa caz, cu alte sisteme.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite