Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Macworld 2010: focus pe aplicatiile software

10 Februarie 2010



Unul dintre cele mai mari evenimente dedicate fanilor Apple, Macworld 2010, si-a deschis portile la San Francisco, in centrul atentiei tuturor fiind aplicatiile software dedicate iPhone sau iPod Touch. Vor fi lansate si prezentate peste 100 de aplicatii software, inclusiv unele pentru noul tablet, iPad. Evenimentul tine cinci zile si se va axa pe demonstratiile facute de specialisti in diverse solutii Apple.


Desi expozitia este dedicata fanilor sai si prezinta produsele sale, Apple nu participa oficial la Macworld. Totusi, compania lui Steve Jobsa lansat aplicatia noua pentru editare foto, Aperture 3, chiar inaintea evenimentului, pentru a putea fi prezentata la reuniune. Noul soft aduce peste 200 de imbunatatiri pentru pasionatii de fotografie, spun specialistii. Detectia si recunoasterea figurilor permite regasirea pozelor arhivate si organizarea lor dupa subiectul fotografiei. Functiile de geo-tagging, care adauga datele de localizare la o fotografie facuta cu iPhone, vor fi folosite pentru a grupa pozele din regiuni apropiate. Cu Apperture 3, utilizatori vor putea de asemenea sa plase fotografiile pe harti digitale.
Softul Apple include si o multime de alte unelte pentru imbunatatirea calitatii pozelor, efecte profesionale, plus functii care permit vizualizarea fotogratiilor impreuna cu prietenii.


Prezentarea iPad de la Macworld 2010 va fi realizata de Guy Kawasaki, fost oficial Apple si acum antreprenor in IT&C. Unii analisti considera insa ca Macworld fara Apple nu va avea un succes deosebit si s-ar putea sa nu mai aiba loc anul viitor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite