Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

UPC sprijina Insafe pentru siguranta pe Internet

10 Februarie 2010



Insafe, organizatia Uniunii Europene care promoveaza utilizarea sigura a Internetului pe batranul continent si compania de comunicatii prin cablu UPC, au lansat ghidul online de navigatie online pentru parinti si copii. Acest ghid online interactiv este tradus in noua limbi europene si in curand va fi disponibil si in alte traduceri. In urma cu doi ani a fost lansat o versiune tiparita a acestui ghid, iar peste 300.000 de copii ale sale au fost distribuite in Europa, in 18 limbi. In Romania, ghidul a fost distribuit prin intermediul Consortiului Sigur.info.


Ghidul online – lansat in 9 tari europene in care UPC desfasoara operatiuni: Irlanda, Polonia, Ungaria, Cehia, Austria, Olanda, Spania, Romania si Belgia – isi propune sa contribuie la navigarea in siguranta online, fara riscul de a fi supusi la comportamente nepotrivite sau chiar brutale cum ar fi coruperea sexuala a minorilor (online grooming).


Ziua Sigurantei pe Internet a fost sarbatorita anul acesta in peste 60 de tari, beneficiind de sustinerea Comisiei Europene si a Vivianei Reding, Comisarul Uniunii Europene pentru Societatea Informationala si Mass Media.


Ghidul este disponibil la adresa: www.esafetykit.net, va fi distribuit si cu ajutorul UPC.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite