Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Star Storage-Gestiunea Documentelor

10 Februarie 2005




Documentum ofera nativ posibilitatea arhivarii „on-line“ din punct de vedere al utilizatorilor astfel acestia nu trebuie sa cunoasca locatia exacta de stocare fizica a unui document pentru a-l accesa.


Foarte important este faptul ca Documentum este bazat pe o arhitectura deschisa ceea ce faciliteaza integrarea cu alte solutii astfel incat se reduce semnificativ costul implementarii si conectarii la celelalte sisteme operationale in functiile de cerintele si exigentele fiecarei organizatii.


Pentru ca o solutie de arhivare electronica sa fie viabila, ea trebuie sa dea posibilitatea utilizatorului sa implementeze proceduri pentru stocarea, regasirea, diseminarea, protejarea, pastrarea si distrugerea informatiilor in functie de activitatea specifica, reglementari legale si regulamente interne.


Folosind Documentum se pot crea si modifica „nomenclatoare arhivistice“ – ca fiind o ierarhie organizata de fisiere, dosare si documente. Fiecare element arhivat poate fi catalogat cu metadatele corespunzatoare.


Documentum permite crearea de conturi de utilizare si grupuri pentru controlul accesului la informatii, precum si definirea de elemente de auditare automata a accesului precum si alte informatii necesare gestionarii solutiei.


Solutiile de arhivare bazate pe platforma Documentum permit definirea de politici si reguli de pastrare a inregistrarilor (records management) astfel incat sa se automatizeze complet atat migrarea acestora intre sistemele de stocare (ex. de pe discuri magnetice rapide catre biblioteci de benzi magnetice sau discuri optice) precum si eliminarea definitiva atunci cand este cazul.


Facilitati


Pe scurt, solutiile de arhivare bazate pe Documentum ofera urmatoarele capabilitati esentiale:


  • Scalabilitate maxima in domeniu – demonstrata prin teste de performanta cu peste un miliard de obiecte gestionate


  • Sistem de stocare (repository) unic – capabil sa inmagazineze orice tip de document



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite