Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Teletrans: afaceri in crestere cu 22% in 2009

10 Februarie 2010



Operatorul de telecomunicatii Teletrans, controlat 100% de Transelectrica, a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 10,5 milioane de euro, in crestere cu 22% fata de cea inregistrata in 2008. Veniturile sunt peste asteptarile companiei, oficialii anticipand o crestere de numai 10% pentru anul 2009. Practic a fost vorba de cresterea bazei de clienti si imbunatatirea performantelor financiare, a spus Horia Hahaiau, directorul general Teletrans.


Pe parcursul anului 2009, compania si-a marit cu 30% numarul de clienti independenti. In ceea ce priveste veniturile obtinute, cea mai mare pondere a acestora (aproximativ 70%) a fost generata de serviciile de transport de fluxuri de date, restul veniturilor provenind din serviciile de internet si informatica de proces.


Pentru 2010, compania vizeaza mentinerea controlului asupra costurilor, reluarea investitiilor si implicarea in proiecte strategice nationale, precum ECIS (European Cyber-security Integrated System) si CERT (Computer Emergency Response Team).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite