Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

ANIS si PAC sprijina firmele IT din Romania

11 Februarie 2010



Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS) a semnat un parteneriat cu firma de consultanta Pierre Audoin Consultants (PAC) pentru ca incepand din 2010 sa vina in ajutorul companiilor IT prezente in Romania. Practic, ANIS si PAC vor face eforturi comune pentru a ajuta a companiile IT din Romania (cu capital local sau international) sa isi creasca nivelul de business si vizibilitate. Partenerii vor face eforturi pentru educarea pietei, promovarea de solutii si implementarea de aplicatii care au la baza tehnologia informatiei.


Bazat pe incredere reciproca, ANIS si PAC vor demara actiuni commune de analiza si educare a pietei IT din Romania, precum si campanii de comunicare menite sa creasca gradul de recunoastere a sectorului IT ca si element prioritar in evolutia economiei si societatii romanesti. In acelasi timp, prin acest parteneriat, membri ANIS vor avea posibilitatea de a accesa studiile si serviciile PAC la costuri reduse (in functie de talia si profilul de business al fiecarui membru in parte), dar si de a fi mult mai aproape de parteneri externi - (parteneri strategici sau financiari dornici de a investii in Romania, precum si clienti potentiali sau furnizori de solutii si servicii ce doresc colaboratori pentru proiecte locale).


Cei peste 100 de membri activi ai ANIS vor avea de asemenea posibilitatea de inregistrare gratuita pe portalul www.pac-online.com si, ulterior, de accesare a documentelor gratuite (White Papers, Analize de piata, Webinars pe teme IT de actualitate, Comunicate de presa internationale cu privire la achizitii si fuziuni, rezultate financiare si contracte importante la nivel global) disponibile exclusiv utilizatorilor inregistrati ai portalului PAC.


Impreuna, ANIS si PAC au in vedere sprijinirea reciproca in organizarea de evenimente, campanii de comunicare, actiuni de promovare a industriei IT la nivel guvernamental sau la nivelul pietei globale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite