Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SIVADOC-ordine in documente

10 Februarie 2005




De exemplu, pentru emiterea unei cereri de concediu, se va specifica faptul ca se doreste crearea unui nou document de acest tip. Sistemul va solicita utilizatorului introducerea numelui solicitantului, a perioadei dorite si a numelui persoanei ce va prelua atributiile pe perioada concediului. Dupa furnizarea acestor informatii, sistemul va genera un nou document ce respecta sablonul de cerere de concediu, in care completeaza automat informatiile specificate de catre utilizator. Acest document va putea fi ulterior transmis, prin apasarea unui singur buton, pe fluxul de aprobare corespunzator.


Produsul SIVADOC vine astfel atat in intampinarea organizatiilor ce detin certificari in sisteme de management al calitatii si utilizeaza deja formulare standardizate cat si al celor care se pregatesc in vederea certificarii, oferind suportul informatic pentru organizarea si uniformizarea activitatii.


Regasirea facila a documentelor


Mecanismele oferite de cautare simpla sau cautare avansata in DEPOZITUL DE DOCUMENTE se adapteaza oricarui nivel de cunostinte in utilizarea calculatorului ale beneficiarilor, precum si necesitatilor de a realiza filtrari bazate pe criterii de complexitati diverse. Pentru o cautare simpla, utilizatorul poate specifica numai un cuvant sau poate introduce o expresie respectand un anumit format, sistemul realizand cautari prin toate informatiile relevante asociate documentelor.


Daca se doreste o filtrare mai exacta, numai dupa anumite criterii, cum ar fi numele si asocierea la un anumit cuvant cheie, acest lucru se poate realiza prin intermediul mecanismului de cautare avansata. Utilizatorul poate opta pentru cautari atat in informatiile asociate documentului (cuvinte cheie, atribute si valori ale acestora, autor, numar de inregistrare) cat si in interiorul documentului.


Pentru a putea reutiliza proceduri de cautare folosite in mod uzual, sistemul permite salvarea unor sabloane de cautare. Aceste sabloane pot fi expuse de catre autor si pentru alti colegi din cadrul organizatiei.


Integrare cu e-mail si fax


Documentele pot intra in organizatie in moduri variate. La ora actuala, cea mai mare pondere o au documentele in format tiparit, insa transmiterea in format electronic devine utilizata pe scara din ce in ce mai larga. Sistemul SIVADOC este pregatit pentru preluarea informatiilor in oricare dintre aceste situatii.


Pentru documentele in format tiparit ofera mecanisme de scanare si extragere a informatiilor prin mecanisme de tip Optical Character Recognition, iar pentru documentele ce intra in format electronic utilizeaza mecanisme de integrare cu sisteme de mesagerie electronica, de management al mesajelor fax precum si facilitati de incarcare automata a documentelor salvate in anumite directoare.


Capabilitatile de integrare ale sistemului SIVADOC cu sistemele de mesagerie electronica nu se limiteaza insa numai la incarcarea informatiilor. Pentru a asigura faptul ca nu exista sincope in desfasurarea activitatilor, fiecare utilizator poate primi instructiunile de lucru proprii sub forma unor mesaje e-mail.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite