Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Dell prezinta noi laptopuri si statii de lucru mobile

11 Februarie 2010



Dell a prezentat oficial in Romania laptopul ultra-portabil Latitude 13 si statia de lucru mobila M6500 , noile solutii pentru profesionisti si oameni de afaceri care calatoresc des. Laptopul ultra-subtire Dell Latitude 13 ofera acces la aplicatiile de la birou pentru cei care calatoresc des, inclusiv la desktop-ul virtualizat (Citrix si VMware). Are solutiile de securitate si management de la distanta necesare directorilor de IT din companii. Este extrem de usor si include hard-disc SSD. Nu duce lipsa de tehnologii wireless (WiFi, BLuetooth, WWAN). Laptopul Dell Latitude 13 va deveni disponibil in urmatoarele saptamani.
Statia de lucru este Dell Precision M6500, cea mai puternica statie de lucru mobila, conform oficialilor companiei americane. Are procesoare Intel Core i7 sau Core i5. Se pot utiliza chiar procesoare quad-core Extreme Edition, plus memorii la 1600MHz. Merge pe Windows 7 pe 64 biti. Se pot adauga doua HDD pentru a atinge 1TB stocare si are un hard SSD de 64GB inclus. Sunt disponibile tehnologii precum USB 3.0, iar doritorii pot instala o camera web de 3,2 megapixeli.
Versiunile dual-core ale Dell Precision M6500 vor deveni disponibile in urmatoarele saptamani .
Dell Services ofera o gama personalizabila de servicii si solutii de suport de-a lungul ciclului de viata al PC-urilor, precum Dell ProSupport2 si Dell ProManage. Dell ofera, de asemenea, o gama de servicii pentru organizatii care doresc sa migreze la Windows 7. In plus, Dell furnizeaza solutii de operare flexible, colaborand cu organizatii pentru a dezvolta o solutie avansata destinata virtualizarii infrastructurii – planificare, implementare si suport permanent.



Tags: Dell, laptop, Romania

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite