Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Sony pariaza pe divertismentul 3D

11 Februarie 2010Tehnologia 3D este anul acesta in centrul atentiei tuturor marilor producatori de echipamentele electronice. Sony nu face exceptie si aduce in Romania o serie noua de playere Blu Ray Disc 3D si home cinema. Evident, playerele au nevoie de filme 3D trase pe discuri Blu Ray si de un televizor compatibil 3D, plus ochelarii din dotare. Tehnologia 3D de la Sony utilizeaza insa o tehnologie de imagine speciala, vorbim de o imagine 3D vie, reala, beneficiind de profunzime si contur clar, la rezolutie Full HD 1080p.


Sunt doua modele noi Sony BDP-S470 si BPD-S570. Anul acesta, pe linga filmele de mare succes lansate 3D, companiile media au inceput sa adauge continut premium, precum concertele de muzica clasica filmate 3D, dar urmeaza si alte tipuri de emisiuni - documentare, sport si asa ami departe.


Utilizatorii pot vizualiza clipurile video preferate de pe site-urile de profil, precum YouTube , Dailymotion si multe altele, eliminând necesitatea conectarii unui PC sau vizionarea clipurilor intr-o fereastra de Internet. Cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi incorporate (S570) utilizatorul se poate conecta la Internet, fara sa mai fie incomodat de multitudinea de cabluri. Modelul S470 are nevoie de un adaptor LAN USB wireless.


La playere puteti conecta un hard disk extern sau un dispozitiv cu USB in portul USB frontal al playerului Blu-ray Disc bucurandu-va de filmele preferate, muzica sau fotografii, cu ajutorul televizorului sau al sistemului home cinema. Prin compatibilitatea cu o si mai mare varietate de formate, inclusive DivX HD sau MKV, este acum mai usor pentru utilizatorul de player Blu-ray sa impartaseasca cu prietenii divertismentul multimedia, de oriunde din casa.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite