Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Net Consulting–solutii profesionale

10 Februarie 2005



KOFAX ascent CAPTURE aplicatie pentru procesarea automata a documentelor intr-o institutie bancara


Situatia


Ca urmare a extinderii activitatii si a cresterii numarului de clienti trebuie gasite noi modalitati de procesare cat mai rapida a operatiunilor.


Problema


Procesarea automata si exacta a ordinelor de plata pe suport hartie, din sucursale.


Motivatia


Banca doreste o procesare centralizata si cu un grad ridicat de confidentialitate a platilor in LEI, care intra pe suport hartie, la nivelul tuturor sucursalelor.


Cerintele sistemului


Datele din ordinele de plata primite in fiecare sucursala, trebuie introduse in aplicatia bancara centrala si ulterior stocate in aplicatia de document management pentru a fi regasite. Toate ordinele de plata trebuie sa ramana stocate fizic la sucursala unde au fost receptionate, fiind necesara doar trimiterea datelor catre aplicatia din sediul central al bancii. Pentru a evita erorile de introducere si de procesare, toate ordinele de plata trebuie verificate si validate de persoane diferite, de pe nivele de competenta diferite.


Se ajunge la necesitatea unui sistem care sa transfere imaginile scanate ale ordinelor de plata in lei, din sucursale ale bancii, spre sediul central. In sediul central se vor procesa documentele scanate si datele extrase vor fi salvate in aplicatia bancara si ulterior in sistemul de document management. Sistemul trebuie sa functioneze pe conexiunea de tip WAN, existenta intre sedii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miruna
eu defapt sunt fiica lui mustata bogdan ci nu sunt un oricare cititor il pup din tot sufletul:love::heart:
16 Octombrie 2005, 03:05:21