Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

T-Systems: cinci milioane de utilizatori SAP in cloud

12 Februarie 2010



Divizia de servicii IT a gigantului german Deutsche Telekom, T-Systems, a anuntat ca a depasit 5 milioane de utilizatori pentru serviciile de solutii SAP rulate pe serverele proprii in cloud. Cifra reprezinta aproximativ 50% dintre utilizatorii SAP care isi gestioneaza solutiile cu ajutorul T-Systems. Compania a botezat solutia SAP Applications Performance Standard (SAPSs). Specialistii T-Systems au apreciat ca solutiile SAP devin disponibile oricarei companii la fel ca utilitatile, precum curentul electric. De asemenea, clientii platesc doar pentru ceea ce utilizeaza, ceea ce in multe cazuri a dus la reducerea facturilor cu pina la 30 de procente. Acest lucru convinge tot mai multe companii sa treaca la sistemul cloud in loc de vechea tehnologie instalata pe propriile servere.
In plus tehnologia poate fi acum accesata si de companiile mai mici, care nu mai trebuie sa instaleze servere si sa faca investitii speciale in capacitate, conexiunea de date si altele pentru a beneficia de solutiile SAP.
T-Systems are propriile data centere, iar serverele sunt conectate impreuna pentru a oferi mai multa performanta prin tehnologia cloud.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite