Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Epson: vânzări de 1,65 milioane de euro pe proiectoare în România - update

15 Februarie 2010



Epson se menţine pe primul loc pe piaţa locală în privinţa vânzărilor de proiectoare digitale, cu venituri de 1,65 milioane de euro în 2009 şi o cotă de piaţă de 25% potrivit unui raport Futuresource Consulting.
"Piaţa totală de proiectoare digitale a suferit o contracţie de aproximativ 60% în comparaţie cu 2008", a declarat pentru MarketWatch Ciprian Barangă, national sales & marketing manager Epson România şi Bulgaria. Acesta spune că piaţa de proiectoare digitale a scăzut puternic în a doua jumătate a anului anterior. Piaţa a fost pe scădere aproape tot anul, iar primele semne de revenire au apărut în ultimul trimestru al anului trecut.
Pentru 2010 reprezentanţa locală a companiei japoneze anticipează o uşoară creştere pe segementele educaţional şi zona de divertisment la domiciliu, dar oficialii companiei nu au dat alte estimări privind cifra de afaceri. "În 2010 estimăm o creştere de zece procente comparativ cu anul anterior, atât din punct de vedere valoric, cât şi din punct de vedere al numărului de unităţi vândute", a declarat pentru MarketWatch Ciprian Barangă.
Gama actuală de proiectoare Epson include modele adresate utilizatorilor din mediul business şi mediilor de lucru profesionale, mediului educaţional, precum şi segmentului consumer. În ceea ce priveşte acest ultim segment de public, Epson se distinge prin atenţia acordată modelelor home cinema care beneficiază de paneluri Full HD cu tehnologia 3LCD, şi rate de contrast superioare de până la 200.000:1, garanţie a lămpii de 3 ani.


Printre echipamentele care se bucura de mare succes se numara proiectoarele mobile din gama EB-1700 care ofera caracteristice tehnice remarcabile in numai 1,7 kg, fiind ideale pentru oamenii de afaceri care sunt mereu in deplasare, isi viziteaza clientii sau participa la numeroase intalniri la birou. Modelele din seria EB-1700 sunt dotate cu o geanta de transport eleganta care sa le protejeze. Sementul de business a primit din aceasta toamna si noi serii portabile entry-level – EB-7/8. Noile modele EB-S7/8 (SVGA), EB-X7/X8 (XGA), EB-W7/W8 (WXGA) sunt extrem de uşoare, compacte şi uşor de utilizat. Datorita nivelului înalt de luminozitate (intre 2.200-2.500 ANSI lumeni), contrastului foarte mare pentru o serie business (2.000:1) şi conectivitaţii sporite, noua gama asigura acel plus de versatilitate necesar mediului de afaceri din companiile mici şi mijlocii, la preţuri accesibile şi cu un consum energetic scazut.


Cu adevarat spectaculoase sunt noile proiectoare profesionale EB-Z8000WU şi EB-Z8050W, varful de gama pentru proiecţia în locaţiile mari. Un sistem inovativ cu doua lampi, care se adauga unor impresionante rezoluţii WUXGA şi WXGA, asigura o acurateţe fantastica a imaginilor şi calitate full HD chiar şi în spaţiile largi, cu multa lumina, precum salile de lectura sau de conferinţe ori în auditorium. Funcţia Epson EasyMP permite prezentari multi-screen wireless cu pana la patru proiectoare simultan.


EB-Z8050W este compatibil cu o gama larga de protocoale de securitate wireless, astfel încat datele importante sunt mereu protejate în reţeaua wireless.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite