Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Sony Ericsson a lansat trei noi telefoane mobile

15 Februarie 2010



Sony Ericsson a lansat la editia din acest an a Mobile World Congress trei noi modele de telefoane mobile: Vivaz Pro 9, Xperia X10 Mini si Xperia X10 Mini Pro, toate plecate de la modele existente anterior. Xperia X10 Mini si Mini Pro sunt versiuni modificate pentru terminalul Xperia X10 anuntat anterior. Ambele ruleaza pe sistemul de operare Android, sunt dotate cu touchscreen de 2.55 inch QVGA, au functii pentru accesarea internetului si a retelelor sociale, suporta HSPA si EDGE. Telefoanele au camera foto de 5MP, GPS, geotagging, jack audio de 3.5 mm, Bluetooth, WiFi.

X10 mini


Ce deosebeste modelul Xperia X10 Mini Pro de X10 Mini este tastatura QWERTY glisanta, care la al doilea lipseste. Ambele telefoane vor fi disponibile in magazine incepand din acest trimestru, insa nu se stie si la ce pret.
X10 Mini Pro



Sony Ericsson Vivaz Pro este al doilea telefon din Seria 60. Terminalul a aparut initial sub numele de cod Kurara, si este unul din putinele telefoane din lume (de fapt, al doilea, dupa Samsung Omnia HD), care poate captura clipuri video la 720p. Telefonul este dotat cu display touchscreen de 3.2 inch, A-GPS, 3.5mm audio jack, camera foto de 5.1 MP, procesor la 720Mhz.