Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Microsoft a prezentat Windows Phone 7

15 Februarie 2010



In deschiderea World Mobile Congress 2010 la Barcelona, CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, impreuna cu Joe Belfiore, vicepresedinte Windows Phone, au prezentat detalii despre următorul sistem de operare pentru telefoane mobile, Windows Phone 7 Series. Este o abordare noua pentru utilizatorii de terminale mobile, cu accent pe experientele personale.
Joe Belfiore avea un prototip functional de telefon mobil, cu ecran full touch de mari dimensiuni, cu acces la servicii social networking. Oficialii Microsoft spun ca Windows Phone va aduce un alt tip de telefon, unic si individual, centrat pe nevoile utilizatorului. Telefonul trebuie sa fie o unealta utila, sa adune toate informatiile intr-un singur loc. Hardware si software trebuie sa fie compatibile, sa lucreze foarte bine impreuna.


Joe Belfiore a prezentat si interfata functionala, sistemul de navigatie inteligenta, optiunile din meniu si multe altele. Au aparut detalii noi despre Bing Maps. Tastatura este virtuala, dar pare sa functioneze foarte bine.


Deja producatorul taiwanez Hight Tech Computer (HTC) a anuntat ca va lansa o serie de telefoane Windows in 2010. HTC nu a facut publice detaliile privind viitoarele telefoane Windows Phone 7 Series.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite