Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Sony a lansat in Romania noile laptopuri Vaio

16 Februarie 2010



Taiju IshikawaSony a lansat in Romania noua gama de laptopuri Vaio, actualizate cu noile procesoare Intel Core si cu o multime de tehnologii multimedia si aplicatii software speciale pentru utilizatori.In 2009 vanzarile Sony au crescut in Romania pe segmentul laptopuri cu aproximativ 5% in ciuda anului de criza economica, a declarat Taiju Ishikawa, branch manager al Sony Romania. "Anul acesta mizam de asemenea pe crestere, vrem sa mentinem performanta obtinuta", a declarat el.
Laptopurile Sony Vaio vin cu design imbunatatit, dar si aplicatiile proprietare Sony care ajuta utilizatorul. Ecranele sunt HD si exista acum noi serii.Acestea sunt Z, F, Y EB si W.Laptopurile Sony Vaio Z sunt fabricate integral in Japonia, toata tehnologia fiind de ultima generatie. Noile Vaio includ serviciul Vaio Care, un buton Assist care permite rezolvarea tuturor problemelor tehnice pe care utilizatorul le poate intampina. Exista de asemenea un buton de Web care permite accesul la Internet fara sa mai porneasca Windows. Seria F, care continua generatia anterioara FW are procesoare quad-core, iar seria EB aduce tehnologia video la un pret accesibil. Seria W include netbook-ul Vaio care este cel mai accesibil ca pret din serie.
"Avem de anul acesta netbook-ul disponibil si in culoarea alb", a declarat Ishikawa. Vanzarile netbook-ului Vaio au fost "peste asteptari", a spus managerul Sony Romania. Cele mai scumpe produse sunt laptopurile din seria Z, urmate ca pret de seria F. Preturile incep de la 2000 de lei pentru netbook-ul W, pina la 7-8.000 de lei pentru laptopurile avansate, a spus Ishikawa. Totul depinde insa si de magazine, a apreciat el.



Tags: laptop, Sony, VAIO, Romania

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite