Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

HTC a prezentat trei telefoane mobile noi

16 Februarie 2010



Taiwanezii de la HTC au lansat trei modele noi de telefoane mobile inteligente, doua pe platforma Android 2.1, Legend si Desire si un model pe Windows Mobile, HTC HD Mini. Telefoanele vor fi lansate in trimestrul doi al anului curent si au ca punct comun ecranul tactil de mari dimensiuni. Telefoanele vin cu noua interfata HTC Sense care simplifica operarea telefonului si accesul la solutii de comunicare, inclusiv social networking.
Telefonul HTC Legend are un design unic din aluminiu, intr-o forma compacta. Ddispune de un display AMOLED HVGA cu diagonala de 3,2 inci. De asemenea, trackball-ul traditional a fost inlocuit cu un joystick optic.

HTC Legend
Modelul HTC Desire reprezinta construit pentru cei pasionati de stiri si informatii online, lista de prieteni, fotografii, locuri favorite etc. Ecranul AMOLED are diagonala de 3,7 inci . HTC Desire foloseste un procesor Snapdragon de 1 GHz si ruleaza Adobe Flash 10.1. La fel ca HTC Legend, HTC Desire dispune de un joystick optic.
HTC Desire
Telefonul HTC HD mini este un dispozitiv Windows Phone cu HTC Sense, este varianta mai compacta a lui HTC HD2. HTC HD mini ofera focus pe comunicare, are o integrare completa cu Outlook si o modalitate intuitiva de a vizualiza comunicarea personala. HTC HD mini le permite utilizatorilor sa pastreze legatura cu oamenii din viata lor, integrand toate aplicatiile si canalele de comunicare intr-o singura vizualizare, fie ca este vorba de apeluri, mesaje si actualizari pe retelele sociale sau de e-mail. De asemenea, este inclusa si versiunea pentru platforma Windows a aplicatiei HTC pentru Twitter, HTC Peep.
HTC HD Mini
HTC HD mini dispune de un display touch capacitiv pentru vizualizarea, marirea si redimensionarea paginilor web, a fisierelor Microsoft Office, a documentelor PDF si a fotografiilor, printr-o simpla atingere. HD mini include si o varietate de senzori precum cel de proximitate, care previne atingerea accidentala a ecranului cand utilizatorul efectueaza un apel. De asemenea, un senzor de lumina ajusteaza automat luminozitatea ecranului. Profitand de conectivitatea 3G broadband, HTC HD mini ofera si Wi-Fi personal pentru PC-uri sau alte dispozitive. HD mini poate fi imbunatatit in continuare, pentru a reflecta nevoile si stilul utilizatorilor sai, prin descarcarea a numeroase aplicatii din Windows Marketplace dedicat telefoanelor mobile.
Interfata de utilizare HTC Sense ofera o experienta care pune accentul pe utilizator si relatiile sale, telefonul functioneaza intr-un mod mai simplu si natural. Experienta HTC Sense este in continuare axata pe imbunatatirea interactiunii cu persoanele cele mai importante pentru utilizator. Astfel, HTC Friend Stream – o noua aplicatie care este lansata si sub forma unui widget – organizeaza toate retelele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari. Cu ajutorul acestei organizari, este mai usor ca niciodata pentru utilizator sa vada ce mai fac prietenii si ce imagini si link-uri impartasesc. Pe langa Friend Stream, oamenii pot fi organizati in cercuri sociale specifice, cum ar fi grupuri de prieteni, colegi sau orice alt fel de grup.
HTC Legend va fi disponibil in Europa prin Vodafone si prin canale directe incepand cu luna aprilie 2010. HTC Desire va fi disponibil la inceputul celui de-al doilea trimestru financiar din 2010. Noul HTC HD mini va fi disponibil in Romania incepand cu luna aprilie.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite