Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox lansează o soluţie de imprimat 3D

16 Februarie 2010



Xerox a prezentat oficial echipamentul pentru formate mari de imprimare Xerox 6604/6605, care oferă funcţii de copiere, imprimare şi scanare. Acesta este relizat pentru aplicaţii complexe, precum planuri de construcţii sau arhitectură, desene şi scheme tehnice, schiţe mecanice bi şi tridimensionale, aplicaţii seismice sau cartografie.


Echipamentul Xerox 6604/6605 este destinat imprimării digitale monocrom CAD, cu viteze care ating 4, respectiv 5 D/A1 pe minut. Acesta poate tipări pe suporturi late de până la 914.4 mm şi lungi de 15 m. Rezoluţia de imprimare, scanare şi copiere este de 600 dpi, oferind detalii clare şi fundaluri uniforme. Scanerul color integrat asigură trei moduri de calibrare a culorilor, pentru definirea calităţii imaginilor scanate. La toate acestea se adaugă şi funcţia de copiere, care oferă opţiuni precum seturi colaţionate, niveluri multiple ale densităţii culorii sau anularea unor comenzi anterioare, pentru a economisi timp.


Echipamentul dispune de un server integrat FreeFlow Accxes, compatibil cu sistemele de operare Windows şi mediul de lucru în reţea. Xerox 6604/6605 include o tavă de ieşire standard, cu o capacitate de până la 20 de coli D/A1, iar Generic Finisher Interface (GFI) permite adăugarea unui dispozitiv de pliere în linie, pentru finisarea lucrărilor. Tava standard pentru hârtie în rolă şi dispozitivul de inserare a colilor de hârtie, cu o a doua tavă opţională pentru hârtie în rolă, asigură manevrarea flexibilă a acestui suport de imprimare.


Xerox 6604/6605 are un ecran tactil cu diagonală de 15 inch (381 mm), care dispune de o interfaţă intuitivă cu acces direct la meniul echipamentului. Datorită meniurilor simple, orice utilizator poate deveni expert în maximizarea productivităţii fluxurilor de lucru. Opţiunile de pre-vizualizare ale ecranului permit verificarea în timp real a calităţii imaginilor scanate, evitând astfel imprimarea inutilă a documentelor. Accesul la informaţii se face instant, prin mutarea fişierelor în directoare speciale, care asigură un flux de lucru mai rapid în reţea.


Xerox 6604 6605



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite