Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

D-Link lansează primele echipamente 3G

16 Februarie 2010



D-Link a anunţat lansarea oficială a primei game de produse 3G, proces natural de evoluţie în istoria unei companii care dezvoltă tehnologii de reţelistică de mai bine de 23 ani.
"Am devenit cu toţii dependenţi de Internet, şi în acest context, noua gamă de dispozitive portabile puternice 3G permite utilizatorilor să beneficieze de conexiune wireless indiferent de locaţie. În plus, orice card SIM poate fi utilizat cu produsele D-Link 3G, indiferent de operatorul de reţea, asigurând conectivitate avantajoasă tuturor. Lucrăm deja cu mai mulţi operatori de telefonie mobilă pentru a completa oferta lor 3G", a declarat Kevin Wen, preşedinte D-Link Europe.
Până acum, D-Link şi-a direcţionat eforturile spre tehnologille fixe de comunicaţii, tip ADSL sau Cablu. Aceste pieţe converg acum către operatorii de telefonie mobilă ca şi clienţi ce devin tot mai dependenţi de accesul la Internet, oricând şi din orice locaţie. D-Link răspunde noilor cerinţe actuale şi îşi foloseşte experienţa vastă din domeniul conexiunilor broadband în zona mobilă, a explicat la rândul său Bogdan Mihalcea, country manager D-Link România.
Dintre produse merită menţional routerul 3G HSDPA myPocket DIR-457, echipament de dimensiuni reduse (de “buzunar”) care oferă viteze de download de până la 3,6 Mbps. Cu designul foarte subţire şi cu o baterie ce oferă autonomie de aproximativ 2 ore când se transferă date, DIR-457 asigură confort maxim fie că îl utilizaţi în barcă, pe plajă sau la munte.
D-Link a prezentat şi o serie de adaptoare USB 3G HSDPA DWM-152 / HSUPA DWM-156. Acestea se ataşează unui computer şi permit conectarea la reţelele mobile broadband 3G pentru transfer de date, stream media sau trimitere de SMS-uri. Mai mult, adaptorul poate fi utilizat cu un router D-Link din seria DIR ce prezintă port USB şi se comportă ca un modem ce distribuie conexiunea de internet 3G între mai multe calculatoare şi alte dispozitive Wi-Fi.
Pentru accesul mobil la Internet, compania propune ruterul DIR-412 este un router compact 3G care poate fi folosit acasă pe un serviciu broadband deja existent sau chiar în locaţii unde nu există deocamdată acces broadband, cum ar fi apartamentul dvs. de vacanţă. În plus, DIR-412 suportă WAN failover, ce asigură continuitatea conexiunii prin conectarea automată a utilizatorilor la reţeaua 3G dacă s-ar pierde conexiunea WAN.
Routerul DIR-455 este proiectat special pentru business în locuri unde accesul Internet convenţional nu este posibil, sau ca şi back up eficient în cazul în care cade reţeaua existentă. Această soluţie prezintă toate funcţionalităţile unui router Ethernet tradiţional prin adăugarea unei caracteristici de 3G failover şi include un port de telefon, pentru conectarea la un aparat telefonic analogic standard.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite