Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Germanos mizează pe vânzările de accesorii electronice

17 Februarie 2010



Plantronics Explorer 260Germanos Telecom, cel mai extins lanț de distribuție de echipamente IT&C de pe piața locală, a anunțat că în 2009 au crescut vânzările în propriile magazine la echipamente GPS, de camere foto digitale și de accesorii pentru telefoane tip hands-free Bluetooth, chiar dacă vânzările totale la nivel național s-au redus comparat cu 2008. Vânzările de echipamente "mâini libere" cu tehnologie Bluetooth au obținut anul trecut un procent de creștere "cu două cifre", spun oficialii Germanos. Vânzările de kituri „mâini libere" reprezintă aproape o jumătate din valoarea vânzărilor de accesorii, au precizat ei.
În plus, au crescut vânzările de GPS-uri și camere foto. Astfel, pe o piaţă în scădere generală cu 25-30% în 2009 faţă de 2008, Germanos Telecom România a înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor de siteme GPS. Vânzările de camere foto au urmat un trend crescător, deşi la nivel de piaţă cererea a scăzut cu aproximativ 45% faţă de 2008.
„Vânzările de accesorii şi-au menţinut acelaşi trend pozitiv ca şi anul trecut, în uşoară creştere faţă de 2008”, a declarat Alexandru Munteanu, sales operations manager Germanos Telecom România. "La acestea s-au adăugat vânzările semnificative pe categoriile de camere foto şi sisteme de navigaţie, mai ales în cea de-a doua parte a anului", a precizat el.
Germanos nu spune nimic despre vânzările de telefoane.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite