Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Total Technologies promovează soluții pentru managementul informatiei

17 Februarie 2010



Total Technologies a lansat un site special prin care raspunde la cererea in crestere pentru echipamente destinate managementul informatiei. Perioada economica speciala pe care o traversam impune o utilizare eficienta a resurselor companiei si eliminarea erorilor umane din cadrul tuturor operatiunilor ce privesc relatia organizatie client, spun oficialii companiei. Raspunsul la problemele ridicate de reducerea costurilor si sporirea eficientei in activitatea companiei este reprezentat de solutiile informatice pentru gestiunea automatizata a depozitelor, automatizarea operatiunilor de retail, automatizarea fortei de vanzari, managementul rutelor si urmarirea flotei si solutii de trasabilitate pentru productie.
Pentru aceasta aveti nevoie nu doar de solutiile software, ci si de echipamentele care pot oferi suportul necesar pentru aplicatii inteligente de management. Vorbim despre terminale mobile si fixe care permit comunicare si transmiterea de date, scanarea codurilor de bare, imprimante portabile si asa mai departe.
Total Technologies a adunat o experienta de 13 ani in astfel de solutii, iar echipamentele hardware sunt prezentate pe site-ul smartscan.ro. Exista chiar si echipamente RFID (radio frequency ID), etichetele inteligente. De asemenea in sectiunea studii de caz veti putea afla mai multe detalii despre integrarea echipamentelor dedicate tehnologiei codurilor de bare in solutii de management al informatiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite