Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Star Storage lanseaza o oferta de solutii de stocare la cerere

17 Februarie 2010Star Storage a anuntat lansarea unui nou pachet de servicii externalizate in Centrul de Date pe care il detine in Bucuresti - „Storage as a Service”, solutii de stocare la cerere cu ajutorul carora companiile din Romania pot obtine controlul asupra capacitatii de stocare, distributie si recuperare a datelor, indiferent de locatia in care acestea se afla. Solutiile de stocare disponibile la cerere permit clientilor sa foloseasca infrastructura disponibila in Centrul de Date Star Storage in functie de nevoile scalabile la un cost de 0,26 euro/GB/luna (solutii de stocare pentru volume mari de date, discuri la 7200 RPM) sau 0,70 euro/GB/luna (solutii de stocare pentru performante inalte, discuri la 15000 RPM). In ambele variante spatiul de stocare este disponibil pe sisteme de stocare SAN de inalta performanta si disponibilitate de la partenerii Star Storage, EMC sau Hitachi Data Systems (HDS). Solutiile de stocare Star Storage includ hardware, software si servicii de administrare, suport si expertiza tehnica 24x7x365, multiple niveluri de securitate, servicii pe baza de SLA.
„In contextul economic actual, achizitiile de noi tehnologii hardware si software necesare dezvoltarii propriei infrastructuri de stocare a datelor trebuie sa treaca de testele acide ale principalilor indicatori financiari, ROI (Return On Investment) si TCO (Total Cost of Ownership). Pe de alta parte, cresterea cantitatii de date stocate si a timpului in care acestea trebuie mentinute online, costurile foarte mari cu spatiul si facilitatile necesare gazduirii unei intrastructuri IT, precum si complianta cu reglementarile in vigoare sunt doar cateva din motoarele acestui nou model de business - «Storage as a Service». Achizitia de spatiu de stocare la cerere este o alternativa mai putin costisitoare atunci cand este combinata cu servicii de infrastructura, cu aplicatii software «as a service» sau cu servicii de recuperare in caz de dezastre, replicare online, continuitate a business-ului, back-up sau servicii de conectivitate. Solutiile de stocare la cerere sunt eficiente din punct de vedere costuri si scalabile in functie de spatiul de stocare necesar, permitand clientilor sa plateasca doar pentru spatiul pe care il folosesc. Principalul avantaj al solutiilor de stocare la cerere consta in economii de costuri – personal, hardware si spatiu fizic necesar. Oferta Star Storage are un grad de disponibilitate si scalabilitate ridicat. Clientii nostri pot achizitiona spatiu de stocare de ordinul sutelor de TB pe masura ce nevoile lor de business cresc fara a fi nevoie sa investeasca masiv capital”, declara Viorel Delinschi, Business Development Manager, Star Storage. Star Storage detine echipamente de ultima generatie de la Cisco, EMC, Hitachi Data Systems, FalconStor Software etc si ofera un nivel inalt de performanta si disponibilitate a infrastructurii, la nivel de industrie, prin viteza de procesare, memorare, stocare, scriere si citire pentru echipamentele din oferta standard.
Centrul de Date Star Storage ofera toate facilitatile unui centru de date de nivel 3 (Tier 3) in concordanta cu cerintele standardelor internationale in vigoare TIA-942 (Telecommunications Industry Association) si Uptime Institute.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
lili
Star storage este o firma total neserioasa cu angajatii ei, isi bat joc de oameni, te dau afara pe motiv de probleme de comportament doar pentru ca ceri sa ti se explice ceva cum trebuie si nu in graba si cu indiferenta, esti dat afara desi zilele de proba din 5 se fac jumatate de zi efectiv pentru ca in restul stai degeaba fara sa se ocupe cineva de tine..si asa mai departe. NU va angajati la ei, o sa aveti numai de pierdut.
10 Martie 2010, 06:28:09