Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Grupul Editorial Corint trece la Entersoft Business Suite

18 Februarie 2010



Grupul Editorial Corint a ales solutia Entersoft Business Suite pentru administrarea activitatii editurilor Corint, Leda, Runa si Corint Junior. Entersoft furnizeaza un sistem integrat ERP-CRM si e-Commerce Entersoft Business Suite si este una dintre putinele companii la nivel international cu o gama completa de aplicatii integrate de tip enterprise, dezvoltate exclusiv pe platforma Microsoft.NET.


Decizia de a implementa o solutie ERP la nivel de grup a fost luata in urma unei prospectari a pietei, grupul Corint utilizase anterior alt sistem si avea ceritne foarte clare legate de implementare. Entersoft Business Suite poate acoperi toate cerintele specifice pe domeniul editurilor, a declarat Carmen Ricu, director economic Grupul Editorial Corint. Aplicatia ofera un cost in timp real al produselor, integrarea tuturor proceselor de business, dar mai ales rapoarte manageriale consolidate la nivel de grup, ceea ce pana acum era dificil de realizat. a declarat


Avand in vedere cerintele specifice ale Grupului Editorial Corint de la un astfel de sistem, procesul de implementare pentru toatele cele patru companii se va derula pe parcursul a cinci luni astfel incat la finalul lunii iunie sa fie atinse obiectiele, spun oficialii Entersoft.


"Intr-o perioada dificila din punct de vedere economic este important sa ai o imagine consolidata si in timp real asupra business-ului, ceea ce ne face sa fim increzatori ca in 2010 tot mai multe companii vor alege solutii de tip ERP/CRM/e-Commerce", a declarat Cristi Cozic, sales manager Entersoft Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite