Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Tandberg mizează pe compatibilitatea soluțiilor de videoconferință online

18 Februarie 2010



Tandberg, furnizorul norvegian de soluții de videoconferință pentru companii, a făcut o demonstrație de compatibilitatea a echipamentelor cu sistemul Cisco CTS 3000, iar oficialii companiei au apreciat că se poate interconecta cu o gamă variată de alte sisteme, precum cele oferite de Microsoft sau Polycom. Tandberg, care a fost achiziționată de Cisco la finalul anului trecut, pune accentul pe soluțiile de teleprezență, care implică ecrane de mari dimensiuni, high definition, și camere de rezoluție mare, pentru a crea senzația de dialog față în față.
Funizorii de astfel de tehnologii ajută acum la firmarea unei comunități globale legate prin comunicații video, iar acum este important ca utilizatorii să nu fie limitați de tehnologiile pe care le folosesc, ci să poată colabora și cu partenerii care folosesc alte sisteme, a apreciat Frederik Havorsen, CEO Tandberg.


teleprezenta

Conform companiei de analiză Frost & Sullivan, deşi multe companii se gândesc iniţial la teleprezenţă ca la un substitut pentru călătoriile corporate cu avionul, tehnologia este cu atât mai valoroasă cu cât se poate conecta cu uşurinţă la alte soluţii destinate teleconferinţelor – în interiorul sau exteriorul organizaţiei – pentru a asigura participarea tuturor persoanelor vizate la orice întâlnire. Tandberg a oferit primul sistem care a reuşit conectarea multi-screen, high-definition, prin intermediul teleprezenţei cu sistemul omonim CTS 3000 oferit de Cisco. De asemenea, este posibilă conectarea unui format video high-definition specific cu Microsoft Office Communicator şi trăirea experianţei imersive create de teleprezenţă.







Interoperabilitatea cu Cisco CTS 3000 şi alte sisteme Cisco va fi disponibilă prin intermediul unui upgrade software la soluţia Server de Teleprezenţă Tandberg, în cursul acestui an.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite