Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

SoftOne ERP a cāștigat 24 de clienți noi īn semestrul doi 2009

19 Februarie 2010



SoftOne ERP, soluție ERP distribuită prin Evo Xperience Software, partenerul oficial în România pentru localizarea produselor Soft1, a a reușit să obțină un număr de 24 de noi contracte de licențiere și/sau servicii de implementare semestrul doi al anului trecut. Aplicația utilizează tehnologii de ultimă generație, .NET, Oracle, SQL Server, XML și altele și integrează în versiunea standard Crystal Reports și aplicația QlikView de Business Intelligence. Soft-ul este acreditat oficial Windows 7 și este scalabil putând fi utilizat de companii de diverse dimensiuni și din industrii variate.
SoftOne poate include pe lângă soluția ERP și BI și partea de CRM, ABC (Activity Based Costing) sau WMS, la care se adaugă alte elemente de managementul afacerii (Project Management, Contract Management, Pricing Policies, Credit Policies, Budgeting etc).
SoftOne este o solutie ERP folosită de 7.500 de clienți cu 77.000 de instalari, iar printe aceștia se numără Ernst&Young sau fabricile Creamline (Finetti).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite