Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Red Point numește un director financiar provenit de la Ness Romānia

22 Februarie 2010



Compania de soluții IT The Red Point a numit un nou director financiar (chief financiar officer) în personala Nelei Lungu-Constantinescu, care a activat pînă în prezent ca Finance Manager la Ness România.
Printre atribuțiile sale se numărau ralierea companiei la cerințele de raportare corporatiste impuse de listarea la NASDAQ (implementare SAP și SOX și raportare consorțiu US-GAAP), realizarea strategiei financiare și aplicarea politicii financiare a corporației. Nela Lungu-Constantineanu a fost parte din board-ul Ness România și a ocupat poziția de administrator legal al companiei.
Din noul fotoliu de Chief Financial Officer la The Red Point, Nela Lungu-Constantinescu va coordona activitatea financiară ocupându-se de elaborarea strategiei financiare a companiei, planificarea în vederea creșterii performanței de business.
Nela Lungu-Constantineanu este licențiată în Economie, Bănci și Bursa de valori, la Universitatea Al. I. Cuza. Este membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizți din România și auditor stagiar la Camera Auditorilor Financiari din România și ACCA Student.


The Red Point este un furnizor de soluții IT pentru afaceri, atât soluții proprii, dezvoltate intern, dar și soluții consacrate - precum SAP, Qlikview, Oracle/Siebel CRM, Primavera.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite