Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Nokia susține īn Romānia un magazin de muzică digitală

23 Februarie 2010



Producătorul de telefoane mobile Nokia susține în România prin campania intitulată "Play" magazinul online de muzică digitală MusicNonStop.ro al casei de discuri Roton. Nokia are un focus tot mai puternic pe servicii online, iar pe piața locală lipsea un serviciu muzical, de exemplu Comes With Music. Producătorul finlandez promovează puternic noua gamă de telefoane mobile muzicale, respectiv X6, X3 și 5230.


În perioada următoare, Nokia va oferi clienților săi vouchere pentru descărcarea de muzică digitală de pe MusicNonstop.ro. Pentru moment, doar la achiziția telefoanelor din campanie se oferă acest voucher, au declarat pentru MarketWatch.ro oficialii Nokia România. Pentru un telefon nou cumpărat, utilizatorul va primi un voucher de 25 sau 50 de melodii care pot fi descărcate gratuit, conform lui Răzvan Petrescu, country manager Nokia România. Problema numărul unu a acestui serviciu și a industriei muzicale locale o reprezintă în continuare download-ul ilegal de muzică de pe Internet.


Serviciul Music Non Stop lansat de Roton este adaptat pentru telefonul mobil. Serviciul de muzică nu are deocamdată în baza de downloan foarte puțini artiști. Roton vrea însă să aducă și alte case de discuri în acest proiect. Pe site sunt disponibile piese la 69 de eurocenți, la 99 de eurocenți sau se pot downloada albume întregi la 4,99 euro sau 5,99 euro. Deocamdată legislația din România nu permite modelul de business cu download nelimitat de melodii în format digital.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite