Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Orange lansează o ofertă prepaid pentru suporterii de fotbal

23 Februarie 2010




Orange România a lansat astăzi oficial oferta PrePay Suporter, un produs dedicat comunităţilor de suporteri ai fotbalului. Pe langă oferta normală PrePay Orange, cartela Suporter include beneficii speciale pentru iubitorii fotbalului, precum informaţii în timp real şi conţinut mobil despre echipa favorită. Primul produs din cadrul ofertei pentru microbişti este adresat suporterilor echipei de fotbal Dinamo Bucureşti. S-au semnat deja contracte similare cu U Cluj, Poli Iasi și FC Brasov și sunt în curs de semnare acorduri de colaborare cu alte cluburi. "Suntem deschiși să semnăm cu toata lumea, așteptăm propuneri", au declarat pentru MarketWatch.ro oficialii Orange.


suporter

Cu PrePay Suporter, clienţii Orange sunt înscrişi automat la serviciul FAN pentru a fi mereu în contact cu noutăţile despre echipa favorită. La reîncărcarea cartelei PrePay Suporter cu minimum 7 euro, clienţii pot consuma creditul de 7 euro aşa cum îşi doresc şi primesc suplimentar o serie de beneficii gratuite, valabile timp de 30 de zile de la reîncărcare. Astfel, la fiecare meci, clienţii PrePay Suporter primesc pe mobil informaţii despre goluri şi marcatori. În plus, la fiecare gol înscris de echipa favorită, primesc 10 mesaje scrise naţionale pentru pentru a împărtăşi bucuria victoriei cu prietenii lor. Pentru fiecare meci câştigat de echipă pe teren propriu, clienţii PrePay Suporter primesc un bonus de 1 euro pe care îl pot folosi pentru mesaje scrise şi apeluri în reţea, iar pentru fiecare meci câştigat în deplasare primesc un bonus de 2 euro.



De asemenea, odată cu reîncărcarea cartelei cu minimum 7 euro, clienţii PrePay Suporter au reducere de 50% la tarifele pentru apelurile către alţi utilizatori PrePay Suporter, reducere de 50% pentru achiziţionarea conţinului despre echipa de fotbal favorită din Portalul Orange pentru mobil – precum tonuri de apel şi wallpapere, 5MB de trafic pentru navigarea pe internet.


Clienţii care utilizează deja Orange PrePay se pot înscrie în PrePay Suporter printr-un mesaj scris gratuit cu numele echipei de fotbal partenere Orange, trimis la numărul 321.







Mai multe informaţii despre PrePay Suporter sunt disponibile la adresa http://www.orange.ro/suporter.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite