Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Samsung lansează īn Europa 10 imprimante laser noi

23 Februarie 2010



Samsung a dezvăluit azi 10 noi imprimante și multifuncționale laser, care au o funcție nouă, printrearea one-touch, cu o simplă atingere a unui buton. Butonul Print Screen, prezent atât în cazul imprimantele color şi în cel al multifuncţionalelor, oferă consumatorilor o modalitate rapidă de a printa exact ce vizualizează pe ecranul PC-ului. Pentru a a se integra mediilor de lucru wireless din ce în ce mai des întâlnite, în cazul modelelor color, prin simpla atingere a unui buton, stabilirea unei conexiuni wireless devine un proces rapid şi uşor. Dispozitivul este, de asemenea, certificat cu Wi-Fi Protected Setup, care asigură siguranţa conexiunii wireless.


Dispozitivele sunt compatibile şi cu software-ul AnyWeb Print. Acesta permite utilizatorilor să selecteze, prin procesul “drag and drop” un anumit conţinut din paginile web într-o nouă pagină de pe ecranul PC-ului lor, pe care o pot salva şi printa ulterior. Programul AnyWeb Print permite utilizatorilor să printeze doar informaţia de care au nevoie, nefiind nevoiţi să printeze integral paginile web. Astfel, utilizatorii nu mai irosesc timp sau resurse precum hârtia şi tonerul.


Funcţiile intuitive avansate sunt discret integrate în design-ul noilor imprimante pentru a oferi utilizatorului soluţii remarcabile, de înaltă calitate. Ideale pentru spaţiile restrânse de lucru, noile imprimante şi multifuncţionale sunt prezentate într-o formă mai compactă, comparativ cu modelele Samsung precedente, devenind astfel cele mai mici de pe piaţă. Acestea sunt caracterizate, de asemenea, de un design elegant şi prezintă un finisaj stilat şi glossy, în nuanţe de negru sau gri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite