Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

G Data lansează la CeBIT soluții de securitate pentru companii

23 Februarie 2010



Compania germană specializată în soluții de securitate informatică G Data prezintă anul acesta la CeBIT Hanovra soluția sa corporate GData Endpoint Protection, care furnizează protecție anti-malware și mărește securitatea IT pentru companii.


"Cercetările au arătat că două treimi din traficul de Internet al corporaţiilor este exclusiv de natură privată şi nu are nimic de a face cu afacerile companiei", a explicat Dirk Hochstrate, membru al consiliului de administraţie al G Data Software AG. El a eplicat că prejudiciul economic estimat care rezultă din timpul de muncă neproductiv în Germania este estimat la mai bine de 50 de miliarde de euro. Noua soluţie pentru corporaţii oferă nu doar o protecţie eficientă împotriva malware-ului, ci asigură de asemenea şi o aplicare adecvată a politicilor interne ale respectivei corporaţii. Previne utilizarea stick-urilor USB şi a altor asemenea dispozitive şi de asemenea rularea de programe nedorite, cum ar fi jocuri şi software pentru partajarea fişierelor. Admninistratorul IT poate de asemenea defini cine, când şi ce conţinut web poate accesa.


Tot la CeBIT, G Data prezintă și soluția pentru desktop, varianta 2011.


G Data a împlinit 25 de ani: târgul de IT de la Hanovra din 1986 a fost impulsul pentru fondarea furnizorui de soluţii de securitate G Data. Doar un an mai târziu, compania a fost prezentă la primul târg CeBIT expunând primele sale produse.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite