Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Produsele lunii

10 Februarie 2005



Prestigio-Nobile1510Primul notebook bazat pe noua platforma mobila Intel Centrino
Prestigio, producator international de monitoare si televizoare LCD, laptopuri si televizoare cu plasma, a lansat un nou laptop de 15”, bazat pe ultima generatie a platformei mobile Intel Centrino (nume de cod Sonoma). Noul notebook Prestigio suporta toate cerintele platformei mobile Intel Centrino: Procesor Intel Pentium M cu pana la 533 FSB; Cip mobil Intel 915 Express; Intel PRO/Wireless PRO/Wireless 2915ABG; Accelerator grafic multimedia Intel GMA 900; Suport pentru memorie DDR 2 Dual Channel; Sistem audio Intel de inalta fidelitate; Tehnologie de stocare fizica Serial ATA; Tehnologie de economie de energie pentru ecran Intel 2; Ethernet 10/100 integrat prin PCI Express.
www.prestigio.ro




SMC BT10SMC-BT10 EZ Connect adaptor USB Wireless pentru Bluetooth
Lansat de SMC®Networks, cel mai nou membru al seriei EZ Connect, SMC-BT10 EZ Connect Wireless Bluetooth® USB Adapter permite realizarea unei retele PAN care poate conecta pana la sapte aparate echipate cu adaptor Bluetooth, precum telefoane mobile si PDA-uri. Adaptorul simplifica conectarea PC-ului la sistemul Bluetooth, pentru transmisia de date, printare si sincronizare. Adaptorul costa 28,83 EUR.
www.smc-europe.com




Mac Mini
Avand doar 16,5 cm latime si un putin peste 5 cm inatime, Mac Mini furnizeaza ceea ce va trebuie pentru a va delecta mai bine cu muzica, pozele si filmele dvs.— direct din cutie. Mac Mini are un procesor G4 de 1,25 sau 1,42GHz, hard disc de 40 sau 80GB, o unitate optica slot-loading CD-R/DVD-ROM, 256MB DDR SDRAM si chip grafic ATI Radeon 9200 cu 32MB de memorie dedicata DDR SDRAM– totul intr-un sistem extrem de silentios.
www.apple.ro




Olimpus E-300Olimpus E-300
Avand o forma neconventionala, ca urmare a inlocuirii pentaprismei cu sistemul TTL Optical Porro Finder, E-300 combina performanta SLR, usurinta in utilizare si un pret rezonabil. Bazat pe standardul FourThirds, acest model compact SLR este compatibil cu intreaga gama de accesorii Olympus Digital SLR-System, inclusiv lentilele de inalta precizie. Optica este aproape telecentrica pentru a obtine maxima performanta din CCD-ul camerei (Full Frame Transfer CCD). Aparatul incorporeaza un filtru Supersonic Wave Filter care asigura ca nici un fir de praf sau alte particule sa nu interfereze cu functionarea CCD-ului. Procesorul de imagine TruePic TURBO imbunatateste si mai mult calitatea si viteza de procesare. Olympus E-300 este livrat impreuna cu un obiectiv 14-45mm ZUIKO DIGITAL zoom.
www.mgt.ro




MFC-5440CNEchipamente multifunctionale
Echipamentele multifunctionale MFC-3240C si MFC-5440CN ofera functii de tiparire, fax, copiere si scanare. Modelul MFC-5440CN are in plus functiile de tiparire in retea si PC-Fax. Acest produs integreaza un scaner flatbed (util pentru scanarea cartilor) si un ADF cu o capacitate de 100 de foi. Noile produse ating viteze de pana la 20 de pagini monocrom pe minut si 15 pagini color pe minut. Rezolutia de tiparire este una dintre cele mai avansate – pana la 1200dpi x 6000dpi.
www.tornado.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite