Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Romtelecom lanseaza servicii de monitorizare video

24 Februarie 2010



Romtelecom a lansat serviciul BlueCam, o soluţie la cheie prin care monitorizarea video se face online prin intermediul oricărei soluţii de conectare la Internet. Serviciul BlueCam are un mod de plată unic pe piaţă: clientul nu are niciun cost iniţial, echipamentul fiind oferit în custodie. Instalarea, cablarea şi activarea sunt gratuite pentru un număr nelimitat de camere video, iar întreţinerea şi service-ul sunt asigurate de asemenea gratuit de Romtelecom. Singurul cost care revine clientului este un abonament lunar începand de la doar 6,5 euro pe lună pentru fiecare cameră instalată. BlueCam este o soluţie la cheie pe care o oferim companiilor interesate să crească nivelul de siguranţă a afacerilor lor, fără a necesita însă o investiţie costisitoare în echipamente şi aplicaţii software,” explică George Makowski, Director executiv comercial, segment business, Romtelecom.
Clientul poate accesa serviciul BlueCam prin intermediul unui portal dedicat care îi permite vizionarea şi controlul fiecarei camere în parte. Accesabil la adresa www.bluecam.ro de pe un computer sau un telefon mobil, portalul permite, prin autentificare, urmărirea centralizată a tuturor echipamentelor instalate, împarţite pe locaţii.
Camerele video folosite asigură monitorizarea la cele mai înalte standarde. Sunt destinate utilizarii în interior, oferă mobilitate Pan/Tilt controlabilă de la distanţă direct din portalul www.bluecam.ro şi facilităţi de detectare a mişcării şi vedere pe timp de noapte chiar şi în lipsa unei surse de lumină. Camerele utilizează optim banda de Internet, fiind produse special pentru soluţiile de conectare oferite de Romtelecom Business Solutions.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite