Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

BPM Wave şi-a deschis filială īn Statele Unite

24 Februarie 2010



BPM Wave, companie autohtona care furnizeaza solutii de business process management, a infiintat incepand cu luna februarie o filiala in Statele Unite, cu sediul in Dallas, Texas. Extinderea in SUA completeaza prezenta europeana a BPM Wave, prin filiala sa constituita in Elvetia.
"In spatiul american ne propunem sa promovam mai mult produse software dezvoltate in-house, decat solutii customizate si in acest sens ne concentram atat pe vanzari directe cat si indirecte", a declaratt Adela Cornescu, CEO BPM Wave International AG. "Intentionam ca pana la finele lui 2010 sa semnam 5 parteneriate de tip Reseller pentru vanzarea produselor noastre, Apertix si Phantom".


Primul parteneriat a fost semnat saptamana trecuta, in cadrul unei vizite la Dallas a reprezentantilor BPM Wave, cu compania I-nnovate (www.i-nnovate.com), furnizor de solutii software pentru sectorul legal din Statele Unite si Canada. I-nnovate devine astfel primul partener de tip Value Added Reseller din seria celor 5 si va promova in Statele Unite si Canada cele doua produse Apertix si Phantom, marca BPM Wave.


Compania I-nnovate detine in portofoliu companii mari de avocatura la nivel international si intentioneza sa vanda Apertix ca aplicatie de legal case management pentru clientii aflati in portofoliu dar si pentru clienti noi.


Phantom, cel de-al doilea produs, promovat in continentul american, este un produs adresat tuturor companiilor, ca platforma de monitorizare a infrastructurii IT&C. "Cu Phantom orice companie poate face un assesment dar si monitoring al infrastructurii IT, incepand de la parametri de mediu ambiant pentru echipamentele hardware (temperatura, umiditate), continuand cu segmentul comunicatiilor primare (LAN, telefonie, internet) si pana la serviciile oferite de aplicatii complexe (CRM, ERP,...)", completeaza Adela Cornescu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite