Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

SoftNet vizeaza zona IMM cu un parteneriat semnat cu ETA2U

24 Februarie 2010



Compania romaneasca SoftNet Consulting isi completeaza paleta de solutii oferite clientilor cu serviciul de colocare si gazduire IT de date si aplicatii pe serverele si cu tehnologia de ultima ora furnizate de Eta2U.
Astfel, clientii SoftNet Consulting beneficiaza de servicii complete si de tehnologii de avangarda. Pana acum, accesul la ultimele tehnologii scumpe de comunicare si IT avantaja marile corporatii, care detineau astfel un avantaj competitiv in managementul afacerii si in gestionarea relatiilor si contactelor cu partenerii. Conceptele noi precum private cloud, cloud company, outsourcery, software as a service, biroul mobil sau colocare vin sa provoace discursul managerial si sa incite imaginatia expertilor.
Managerii si angajatii IMM-urilor in miscare vor fi astfel conectati la informatii, clienti si colegi prin bazele de date si aplicatiile centralizate pe o masina virtuala gazduita de un furnizor de servicii. Fiind conectati la informatiile de care au nevoie si atunci cand nu sunt la birou, clientii pot lua decizii mai rapid si pot face vanzari mai usor. Siguranta si protectia datelor sunt garantate.
Externalizarea compartimentului IT ajuta practic compania sa se focuseze pe activitatea sa de baza, pe preocuparile de zi cu zi, reducand in acelasi timp costurile de achizitii si service IT.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite