Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Flanco ofera servicii IT cu ajutorul IT Assist

24 Februarie 2010



Flanco ofera clientilor sai servicii IT in parteneriat cu IT Assist in noul magazin Flanco World din Sun Plaza Mall. Parteneriatul permite clientului consumator de produse IT&C sa beneficieze si de servicii, direct in magazinul de unde cumpara produsele. "Fie ca este vorba despre instalarea si configurarea unui calculator sau a unui echipament periferic (monitor, imprimanta, camera IP etc.), devirusarea unui PC sau o clasica operatiune de reparatie prin inlocuire de componente, clientii au acum acces la servicii profesionale", a declarat Adrian Olteanu, director general Flamingo International.
Compania IT Assist s-a adresat pina in prezent doar companiilor, dar situatia economica actuala obliga compania sa se orienteze si spre zona consumer, a explicat Marius Militaru, director de marketing si vanzari la IT Assist.


In Romania acest concept de servicii IT, pe segmentul utilizatorilor casnici nu este foarte raspandit dar, urmand modelul din SUA si Europa de Vest, serviciile profesionale in domeniul IT vor inlocui treptat compromisurile si amatorismul, spun oficialii celor doua companii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite