Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Samsung lansează laptopul P580, special pentru companii

26 Februarie 2010



Samsung a prezentat oficial laptopul P580, cu ecran de 15.5”, proiectat pentru profesioniștii care călătoresc des. Modelul beneficiază de o carcasă uşoară și rezistentă, care uşurează transportul și îl diverențiază ca stil. Laptopul a trecut la procesoarele noi Intel Core i5 și i3, iar pentru grafică a apelat la o placă video Nvidia. Ecranul este LED Backlit, pentru imagini de calitate foarte bună, iar laptopul are și funcții de securitate pentru oamenii din domeniu.
Sunt două modele diferite în seria P580. Laptopul include placa video GeForce GT 330M, cu 1GB de memorie video DDR3. Evident, platforma este Windows 7, deci sistemul se mișcă foarte bine.
Carcasa are un design ergonomic, este realizată dintr-un material protector, rezistent la zgârieturi. Are senzor de mișcare care poate detecta căderile, pentru a proteja hard-discul. Tastatura este izolată pentru a fi protejat la accidentele cu lichide (cafea, ploaie, etc).
Laptopul are multe aplicații de securitate, de exemplu FailSafe, care blochează accesul la date în cazul unui furt. Utilizatorul poate câștiga acces de la distanță la acest echipament. Conectarea la Internet se face prin Wi-Fi şi LAN, fie prin modem USB 2.0. Pentru hard-disc extern de mare viteză există conectivitate eSATA, (3Gb pe secundă). Bluetooth 2. permite conectarea de căşti stereo fără fire.


“Utilizatorii îşi doresc fiabilitate combinată cu performanţă la un preţ care să nu fie exagerat", a declarat Kyu Ho Uhm, vice-preşedinte în cadrul Samsung IT Solutions Business. Noul notebook este instrumentul business perfect pentru cei care vor să-şi menţină standardele de productivitate în timp ce călătoresc, a spus el.





Samsung P580 – specificaţii produs
Processor Intel® Core™ i3 Processor 330M (2.13 GHz, 3 MB)


Intel® Core™ i3 Processor 350M (2.26 GHz, 3 MB)


Intel® Core™ i3 Processor 350M (2.26 GHz, 3 MB)


Intel® Core™ i5 Processor 430M (2.26 GHz, 3 MB)


Intel® Core™ i5 Processor 520M (2.40 GHz, 3 MB)
Chipset HM55
Memory 2 GB (DDR3 / 2GB x 1)


3GB (DDR3 / 1GB x 1 + 2GB x 1 )



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite